Водачите на МКЦ Вухан го посетија и комуницираа со Тихен за да разговараат за длабинска соработка

На 7 март 2023 година, г-дин Лиу Јаофенг, секретар на MCC Wuhan Exploration Engineering Technology Co., Ltd (накратко MCC) и неговиот тим од 4 луѓе ја посетија Фондацијата Tyhen за инспекција и насоки.Г-дин Ксин Пенг, претседател на фондацијата Тихен, г-дин Је Анпинг, генерален директор на фондацијата Тихен и г-дин Џанг Ксијаојуан, заменик генерален директор на фондацијата Тихен, заеднички ги примија.

Лидерите на MCC1

За време на посетата, г-дин Је Анпинг, придружуваше група лидери за да ја посети постоечката опрема и работилниците на Фондацијата Тихен.Г-дин Zhang Xiaoyuan, ја претстави услугата за производи на Фондацијата Tyhen, режимот на работа, системот за одржување и Позадина за управување со облак за закуп на опремата Tyhen и детално ги претстави филијалите на Фондацијата Tyhen низ целата земја (Хунан, Вухан, Гуангдонг, Шанкси, Чонгкинг и Хангжу итн. .) услови за работа и можности за поддршка за одржување.Секретарот Лиу високо ја препозна информатизацијата и дигиталниот менаџмент на изнајмувањето на Tyhen, изрази благодарност за националниот распоред на работењето на компанијата и го пофали Tyhen за неговата извонредна технологија и методи на градба во индустријата, создавајќи „мал пазар за лизинг на ротирачки апарати за дупчење“. на „Потенцијален шампион“ е потврдена.

Лидерите на MCC2Лидерите на MCC3 Лидерите на MCC4 Лидерите на MCC5

За време на оваа посета, ССК и Фондацијата Тихен успешно постигнаа намера за соработка.Двете компании ќе го промовираат скокотниот развој на двата бизниси преку споделување ресурси, комплементарни предности и деловни иновации и ќе создадат одржливи партнерства „заедно создавање и споделување“.


Време на објавување: 15-ти септември 2023 година